12 apr 2009 Sånn kan det gå…
 |  Category: Min hverdag

Nå er det lenge siden jeg blogget sist. Jeg har ikke hatt så alt for mye å blogge om men slik er det jo av å til. Noen ganger har man mye å skrive andre ganger ikke… Jeg burde ha gjort noe, lekser kansje…

Men hvem kan fokusere på jobb når de sitter slik jeg gjør nå? Jeg sitter her i den kalde vårkvelden det er 14 grader ute.. Jeg sitter i boden på terassen  det er pent der den er inredet med sjømotiv måker på veggene og et par gammeldagse lykter står her og brenner.  Lyset lager  skygger på veggene mens havtåken gjør verden utenfor myk og stille… I det fjerne ser jeg lyktene fra en båt og ved føttene mine ligger hunden og halvsover.Man ønsker at alt dette skal vare for evig…

Nå er snart ferien over… To dager igjenn for å være mer nøyaktig. Det er fælt… det er så mye jeg burde ha gjort som ikke er blitt gjort. Jeg har for det meste sittet på pce maskinenn min og spilt spill. Jeg er nemlig blitt ganske hekta på et spill kalt Reign of blood. Der er du en vampyr og skal utføre diverse oppgaver for å tjene poeng sånn at man kan trene man kan også kjøpe våpen og sånne ting. Man skal kjempe mot andre vampyrer og liksom bli den sterkeste vampyren. Det er ganske kult. Det blir oppgradert hver time og det er derfor hele tiden noe å gjøre.  Jeg legger ved linken dit sånn at hvis du vil ta en titt på det er det bare å titte i vei 🙂http://reignofblood.net/link.php?n=163490

Det har skjedd lite i ferien, har reist full fart mellom gamlebyen og Sandnes for å jobbe.. ganske stress den ene dagen slutta jeg på jobb kl 3 og bussen gikk fra Rutebilstasjonen i sandnes kl 15.10 det var stress det!

Nå har det begynt å dryppe stille, minner meg på at jeg burde skrive noen lekser ja… Tror jeg må tilbake til å jobbe med skolearbeid ja så får jeg komme tilbake og blogge mer siden…

Du kan følge opp kommentarer til dette innlegget via. RSS 2.0-strømmen. Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.