10 mai 2009 Snart sommerferie
 |  Category: Min hverdag

Huff så lat jeg er blitt når det gjelder denne bloggen min! jaja sånn kan det jo gå. Skal prøve å skjerpe meg, det lover jeg dere. Så var snart ferien her, det gleder vi oss alle til regner jeg med 🙂

Skal jobbe i sommerferien men føler ikke jeg har skikkelig oversikt over noe lengeer, det er så forvirrende! sommerferien har jeg masse som skal gjøres men jeg har ikke kontroll på det, det gir meg denne panikkfølelsen, det knyter seg i magen, selv om det også kan komme av at jeg er veldig sulten nå… Hvem vet?

Her i huset råder det herlige kaoset og forvirringen som hører med i en familie på seks. Mine brødre snur huset på hodet foreldre bråker og maser og jeg lukker ørene for det ved å spille Lady gaga, boys boys boys på full guffe, en riktig god sang synes nå jeg så jeg legger en link til den her jeg 🙂

http://www.youtube.com/watch?v=XXH36Juzwkk

Du vet sikkert hvordan øret føles etter et par timer med dundrene musikk? så har det seg slik at mine høytalere står på skrivebordet mens jeg er i sofaen, det betyr at jeg har dem på min høyre side… ikke den beste ideen jeg er stokk døv på høyre øret, løper rundt som ei gammel dame og hæ-er meg, alt jeg magler er en paraply å slå folk med!

I dag klippet jeg plenen det var kjempeskummelt først skulle ikke gressklipperen starte den nekta, så skjønte vi at den var tom for bensin! følte meg utrolig glup der et lite sec altså fyløte bensin men starta fortsatt ikke… dro og dro gjorde vi til den endelig starta så trykka jeg på framover knappen og den gikk helt amokk!! den ble helt gærn for avgårde å prøvde å kjøre inn i beddet til mamma! Klarte heldigvis å temme den å fikk vel klippa plenen sånn halveis selv om jeg er overbevist om at det må finnes en lettere måte å komme rundt beddene! og ikke minst en mer systematisk måte! det så rett og slett ut som om et par dritings kuer på rulleskøyter hadde tatt en runde på plenen vår med alle hjulspora på kryss og tvers! men klippet ble gresset og sånn var det!!

Ellers hadde vi besøk av en skotte fra jobben til stefattern, hyggelig fyr han fiksa sykler og hjalp meg litt med leksene. Læreren vår har vert en dust og gitt oss en oppgave det kun var mulig å finne info om på engelsk det suger! Men med en skotte går alt bedre vet dere, lurer på å leie en engelsk mann til sånn internett søking jeg…

Sånn ellers er jeg fortsatt hekta på reign of blood som jeg synes dere skal prøve så legger ut enda en link husk at jeg vet nok at dere ikke har prøvd det!! du skalle ikke si det smaker vondt før du har smakt har ikke mora deres lært dere folkeskikk?

jada bare lat som om det ikke angår deg du jeg mener det alvorlig denne gangen! ikke døm det før du har meldt deg inn å prøvd en times tid!

så her er linken: http://reignofblood.net/link.php?n=163490

ha en fin uke 🙂

Du kan følge opp kommentarer til dette innlegget via. RSS 2.0-strømmen. Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.