25 feb 2010 Daniel =D
 |  Category: Friends

ja dette er til deg 🙂 tusen takk for masse støtte fra deg du er super og jeg vet at du alltid er der for meg ^^) og nå tusen takk og masse credits for det flotte bildet du laga 🙂 akkurat slik jeg vil ha det ^^ bare synd det ikke er noen temaer som kan ha toppbilde som passer helt til meg men vi kan jo håpe at magic happends 🙂

åså leste jeg jo innløegget ditt tidligere i dag da… og jeg MÅTTE jo prøve å smile til meg selv i speilet… vet ikke om jeg ble sånn super mye gladere men er jo ganske gla fra før av kan hende det har noe med det å gjøre… uuansett det jeg fikk utr av det var at jeg så at framtennene nede er liksom blitt bøyd innover!!! OMG min perfekte perlerad!!!  kansje er det disse fryktede visdoms tennene som kommer? 

jaja bløe litt of topic men ønsker deg alt vel lille datadyret XD kos deg med jobb og bil du og savner deg og herlige humoren din 🙂

Du kan følge opp kommentarer til dette innlegget via. RSS 2.0-strømmen. Both comments and pings are currently closed.

3 Responses

 1. 1
  daniel 

  Awwh<3 ^^,
  Bare koselig vettu! ^^

  Håpe tennene dine holder seg fine da ;P ^^

 2. 2
  litleredridinghood 

  håper jeg å ellers går jeg rett til tanlegen og krever regulering!!!

 3. 3
  Lasse 

  hoper du har en fin kvell ennda, efter den lilla kiken