31 mar 2009 For sen til skolen, eller…?
 |  Category: Min hverdag

Ja da var jeg vel tilbake på bloggen min, jeg har ikke vært her  på en lang stund…  trist det, trist det… Nå skal dere høre om min verste dag på lenge…

 

Det var en tirsdag for ikke alt for lenge siden at jeg våknet opp av at klokken ikke ringte… Jeg så meg undrende rundt i mitt soverom som på dette tidspunktet så ut som et bomba Irak eller noe sånt. Søvnig ser jeg på mobilklokken og undrer meg på hvorfor jeg våknet så tidlig og idet jeg kikker på klokken så hopper jeg ut av sengen i skrekk og med hjertet i halsen.

 

Klokken er HALV 9 FOR SVARTE HELVETE skriker jeg så høyt at katten min løper i vill panikk ut av soverommet mitt og tar svingen på to ben. I panikk tar jeg på meg buksene på vrang og en stinkende t skjorte som jeg egentlig trener i og prøver å løpe for å finne nøklene til scooteren jeg innser at jeg har på buksa på vrange og at der er hull i den jeg løper tilbake tar i vill panikk på meg en ren og hel bukse og husker nå bhen og får den på.

 

Når klærne endelig er på og jeg har funnet nøklene er klokken ti minutter på ni jeg farer som en tornado gjennom huset og med hjertet i halsen ser jeg for mitt indre alt fraværet jeg allerede har jeg er sikker på at jeg skal dø! Jeg løper ut og innser at scooteren neppe starter med det første, jeg sukker og bruker  5-6 minutter på å få tråkket den i gang, kaster meg på den og kjører av gårde i en helt ulovlig fart.

 

Jeg tar svingen på to hjul (hihi) og kjører nesten over en fotgjenger og kjører som en idiot forbi Rema 1000 uten å se meg for, og krasjer nesten med en bil. Inn på den smale veien med den hersens barneskolen med en haug med fartshumper som nesten dreper halebene mitt og alt annet der nede!

 

Endelig framme ved skolen parkerer jeg scooteren sjekker klokken den er 9 presis jeg løper til klasserommet, hvor alle mine klassekamerater står utenfor. Hvorfo5r står dere her spør jeg poverasket… Læreren har ikke kommet enda vel, vi begynner ikke før 9 i dag jo…

Faen… dessuten var læreren 15 minutter for sent… jeg hadde rukket frokost…

Du kan følge opp kommentarer til dette innlegget via. RSS 2.0-strømmen. Both comments and pings are currently closed.

2 Responses

  1. 1
    Enøye 

    du er ikke den eneste som har hatt slike dager 😉

  2. 2
    tool 

    ma sjekke:)