16 mar 2009 Crazy!! Hufsa og Rødhette
 |  Category: Friends

I går snakket jeg med Hufsa på telefon… Det ble dyrt! Jeg startet med ca 70 kr og endte med 14 kr og 80 øre. Det var verdt hvert øre! Jeg savner deg Hufsa… Det var nesten som å være i parken i gamlebyen igjen! Jeg kunne nesten kjenne lukta av jord, gress og gamle blader. Det begynte med litt sladder og klaging slikt må til når gode venner snakkes igjen for første gang på en god stund.

Mens hufsa ble mer og mer hyper blei Rødhette dratt mer å mer med… Til slutt tok det helt av, mens vi lå der å snakka om sjakk kom vi inn på NSB og hvor søte NSB teppene er… De er så kule! I alt tull og oppstyr som fulgte fant Hufsa ut at jeg har en NSB teppe fetisj!! Det tok ikke Lang tid før Hufsa kom ut av skapet, noe som jo er veldig moderne for tiden, hun har nemlig busstabellfetisj. Det deiligste Hufsa vet er å kle på seg busstabeller, borre et hull i isen og bade. Hun er et sykt menneske. Så kommer den skumleste avsløring…

”jeg håper ingen banker på døra for jeg står i en ganske kinky situasjon med miniskjørtet her!”
OK Hufsa den trenger du ikke utdype mer!

Siden kommer vi tilbake på msn og starter en liten chat med Mr Rabbit jeg forteller han et par ting om Hufsa og hun sier at jeg er teit. Mr. Rabbit sier seg enig i dette men det han ikke vet er at Hufsa sladrer til meg, altså rødhette. Jeg spør hvorfor han kaller meg han sier at han ikke har gjort det… så spør han Hufsa hvorfor hun sa det… Så går vi lei Mr. Rabbit og begynner å beføle bildene til hverandre. Hufsa peller meg i nesa og øret og jeg klorer henne i ansiktet og munnen.

Det hele endte med at jeg måtte legge på fordi jeg var tom for penger…

Takk for en hyggelig kveld Hufsa mi ^^)

Du kan følge opp kommentarer til dette innlegget via. RSS 2.0-strømmen. Both comments and pings are currently closed.

3 Responses

  1. 1
    Rebecca 

    Nemi problemi! x’D Ho, ho, eg lo så eg håldt på å dævva!
    Dennan episoden ligna nesten litt på den «første møtet med Bernt- Arve» x’D

  2. 2
    litleredridinghood 

    Nå ellar i går? eg lo begeg gången:Å for hvis dettan ikkje va funny va d jo ikkje noge poeng xD Ja har du skreve om han kjæære bernt arve?

  3. 3
    Rebecca 

    Eg ler ennå eg xD
    Men nei, eg he ikkje skreve om Bernt- Arve ;P